Mej: Ne uzimam ništa zdravo za gotovo

Izvor: RTS, 21.Apr.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mej: Ne uzimam ništa zdravo za gotovo

Britanska premijerka Tereza Mej rekla je da ona "ništa ne shvata zdravo za gotovo" u vreme kada se priprema za nove izbore u junu, a za koje ankete pokazuju da njena Konzervativna stranka ide ka lakoj pobedi, javlja "Rojters".
Tereza Mej je parlamentarne izbore najavila iznenadno u utorak, rekavši da je to neophodno za jačanje stabilnosti sada kada Britanija započinje dvogodišnji proces izlaska iz Evropske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << unije.

Prema rezultatima anketa, vladajuća Konzervativna partija Tereze Mej ima vođstvo sa oko 20 odsto, što je dovoljno za upravljanje većinom od više od 100 mesta u parlamentu. Međutim, Mej tvrdi da ona time nije zadovoljna.
"Izborna kampanja je tek počela. Ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Rezultat nije siguran", zaključila je premijerka.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.