Mas: Sankcije EU će ostati na snazi sve dok ne bude nađeno rešenje za Krim i istok Ukrajine

Izvor: Vostok.rs, 26.Apr.2021, 09:29

Mas: Sankcije EU će ostati na snazi sve dok ne bude nađeno rešenje za Krim i istok Ukrajine

Ministar spoljnih poslova Nemačke Hajko Mas je protiv konfrontacije sa Rusijom. „Nije u našem interesu da se pridružimo konfrontacionoj galami. Želimo da vodimo dijalog sa Rusijom i održavamo dobrosusedske odnose“, rekao je Mas. On je dodao da će ekonomske sankcije EU ostati na snazi, sve dok „ne bude nađeno rešenje za Krim i istok Ukrajine“. Zato, smatra ministar, „u interesu Rusije je da napokon reši ova pitanja“.  
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mas protiv novih sankcija Moskvi

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2021

BERLIN - Njemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas odbacio je danas mogućnost oštrijih sankcija protiv Rusije kao odgovor na tretman prema opozicionom lideru Alekseju Navaljnom, koji se nalazi u zatvorskom kampu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.