Marin le Pen: Želim raspad EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2012, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin le Pen: Želim raspad EU

BEČ -

Predsednica francuske ekstremno desničarske stranke Nacionalni front, Marin le Pen izjavila je u intervjuu bečkom dnevniku "Kurir" da "želi raspad EU, kako bi se omogućila Evropa nacija".

"Ja sam ubeđena EU-fobičarka, više od bilo koga drugog. Želim povratak ka Evropi otadžbina, u kojoj bi bilo saradnje među nacijama", objasnila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ona.

Le Pen je dodala da je i mesto poslanika u Evropskom parlamentu preuzela kako bi radila na raspadu EU.

Po njenom mišljenju, sistem EU nije moguće reformisati, a Evropa će se - kako veruje - raspasti kad propadne evro.

"Sovjetski Savez, takođe, nije bilo moguće reformisati. Verujem da taj sistem mora da se raspadne da bi nastao novi. Sa evrom, raspašće se i EU", uverena je Le Pen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Marin Le Pen: Želim raspad EU

Izvor: Glas javnosti, 08.Jun.2012

BEČ - Predsednica francuske ekstremno desničarske stranke Nacionalni front, Marin Le Pen izjavila je u intervjuu bečkom dnevniku Kurir da "želi raspad EU, kako bi se omogućila Evropa nacija"..."Ja sam ubeđena EU fobičarka, više od bilo koga drugog. Želim povratak ka Evropi otadžbina u kojoj...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.