Marin Le Pen i njen otac optuženi za proneveru novca

Izvor: B92, 17.Apr.2022, 19:49

Marin Le Pen i njen otac optuženi za proneveru novca

Agencija Evropske unije za borbu protiv prevara (OLAF) optužila je Marin Le Pen i nekoliko članova njene stranke, uključujući i njenog oca.

Oni su optuženi da su proneverili oko 620.000 evra dok su bili poslanici u Evropskom parlamentu.

Francuski istraživački sajt Mediapart objavio je deo novog izveštaja na 116 stranica u kojem se navodi da su poslanici u Evropskom parlamentu zloupotrebili fondove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << EU u nacionalne partijske svrhe, preneo je britanski list "Gardijan".

Tvrdnje su iznete nedelju dana pre drugog kruga predsedničkih izbora koji će biti održani 24. aprila, u kojem će se Le Penova suočiti sa aktuelnim predsednikom Emanuelom Makronom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NEDELJU DANA PRED DRUGI KRUG: Marin Le Pen i njen otac optuženi za proneveru novca

Izvor: Kurir, 17.Apr.2022

Agencija Evropske unije za borbu protiv prevara (OLAF) podnela je tužbu protiv Marin Le Pen i nekoliko članova njene stranke, uključujući i njenog oca.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.