Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2022, 16:35

Mađarska tražila od Poljske pomoć da bude izuzeta od embarga EU na ruski gas i naftu

Predsednica Mađarske Katalin Novak izrazila je danas u Varšavi nadu da će uz pomoć Poljske uspeti da se sa Evropskom unijom dogovori da uslovi i izuzetak za Mađarsku, zavisnu od ruske nafte i gasa, budu takvi da Budimpešta može da glasa za najnoviji, šesti paket sankcija EU protiv Rusije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Madjarska tražila od Poljske pomoć da bude izuzeta od embarga EU na ruski gas i naftu

Izvor: Beta, 17.Maj.2022

Predsednica Madjarske Katalin Novak izrazila je danas u Varšavi nadu da će uz pomoć Poljske uspeti da se sa Evropskom unijom dogovori da uslovi i izuzetak za Madjarsku, zavisnu od ruske nafte i gasa, budu takvi da Budimpešta može da glasa za najnoviji, šesti paket sankcija EU protiv Rusije."Madjarska...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.