MUP presekao lanac krijumčarenja oružja

Izvor: Studio B, 23.Feb.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP presekao lanac krijumčarenja oružja

Pripadnici MUP-a presekli su još jedan lanac krijumčarenja oružja iz Srbije ka zemljama Evropske unije i uhapsili dve osobe kod kojih su pronađene dve automatske puške i šest bombi, saopšteno je danas.

 

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, nakon dugog operativnog rada uhapšeni su D. M. (35) i Z. Z. (45), kod kojih su u vozilu punto pronađene puške i bombe.

Policija nastavlja dalji rad na predmetu, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

MUP presekao lanac krijumčarenja oružja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2015

Pripadnici MUP-a presekli su još jedan lanac krijumčarenja oružja iz Srbije ka zemljama Evropske unije i uhapsili dve osobe kod kojih su pronađene dve automatske puške i šest bombi, saopšteno je danas...Kako se navodi u saopštenju MUP, nakon dugog operativnog rada uhapšeni su D. M. (35) i Z....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.