MSP RF: Još nije određen četvorostrani format susreta o Ukrajini

Izvor: Vostok.rs, 13.Apr.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MSP RF: Još nije određen četvorostrani format susreta o Ukrajini

13.04.2014. -

Priprema četvorostranog susreta SAD-EU-Ukrajina-Rusija, u vezi sa rešavanjem ukrajinske krize, se nastavlja, ali za sada nema dogovora ni oko dnevnog reda, ni o formatu susreta, saopštio je zvanični predstavnik MSP RF Aleksandar Lukaševič.

„Američka strana predstavlja svoje viđenje pregovaračkog procesa kao da je ono usaglašeno sa svima. U toku brifinga 11. aprila pres-sekretar Državnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << departamenta Džen Psaki je znalački operisala neprihvatljivim formulama, insistirajući da predstavnici aktuelne vlade Ukrajine govore u ime svih regiona, „uključujući Krim“, rekao je Lukaševič.

Susret četvorice šefova diplomatije SAD-EU-Ukrajine i Rusije bi trebao da se održi u aprilu.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.