MILATOVIĆ UVEREN: Evo šta će članstvo Crne Gore u EU značiti za države Zapadnog Balkana

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 17:23

MILATOVIĆ UVEREN: Evo šta će članstvo Crne Gore u EU značiti za države Zapadnog Balkana

Crnogorski predsednik je prethodno obavio važan sastanak

Članstvo Crne Gore u EU može biti pozitivan signal za ceo Zapadni Balkan, napisao je na Tviteru predsednik Crne Gore Jakov Milatović. Dodao je da je to poruka koju je tokom susreta u Strugi preneo specijalnom izaslaniku Nemačke Manuelu Saracinu.

- Računamo na podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemačke na našem reformskom putu ka EUnaveo je Milatović, koji učestvuje u radu trećeg Prespanskog foruma u Strugi. Prethodno Milatović se sastao i sa specijalnim britanske vlade za Zapadni Balkan Stjuartom Pičom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jakov Milatović o članstvu Crne Gore u EU: "To može biti pozitivan signal za ceo Zapadni Balkan"

Izvor: Blic, 16.Jun.2023, 00:38

Članstvo Crne Gore u EU može biti pozitivan signal za ceo Zapadni Balkan, napisao je na Tviteru predsednik Crne Gore Jakov Milatović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.