MILANOVIĆ IZAZVAO DIPLOMATSKI SKANDAL! Državu članicu EU nazvao fašističkom oni povukli DRASTIČAN potez

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2021, 23:15

MILANOVIĆ IZAZVAO DIPLOMATSKI SKANDAL! Državu članicu EU nazvao "fašističkom" oni povukli DRASTIČAN potez

Milanović je juče tokom boravka u Vatikanu izjavio da je fašizam ljudima braniti da izađu na ulice.

Austrijsko Ministarstvo spoljnih poslova najoštrije je osudilo izjavu predsednika Hrvatske Zorana Milanovića, koji je odluku Vlade Austrije da zabrani kretanje nevakcinisanim građanima nazvao fašizmom.

Tim povodom austrijsko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je na razgovor hrvatskog ambasadora Daniela Glunčića kome je poručeno da su te izjave najoštrije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odbijene, piše bečki Prese.

- Poređenje mera protiv pandemije kovida-19 i fašizma je neprihvatljivo. Naša je odgovornost da štitimo ljude u Austriji i tu smo odgovornost preuzeli - naveli su iz Ministarstva.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.