Izvor: Danas, 25.Jan.2013, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubljana za početak da plati 250 evra

Mada su u četvrtak iz Ljubljane emitovani više nego ohrabrujući tonovi o izgledima za brzu slovenačku ratifikaciju ugovora o pristupanju Hrvatske EU, Zagreb je juče objavio prvu presudu u korist hrvatske države, protiv Ljubljanske banke odnosno njene pravne naslednice Nove ljubljanske banke, a zamenik hrvatske ministarke spoljnih poslova Joško Klisović je još dodao da Hrvatska ovog trenutka ne namerava da povuče tužbene zahteve protiv Slovenije. Sastanak hrvatskog i slovenačkog stručnjaka za pripremu rešenja spora Zdravka Rogića i France Arhara juče je po drugi put odložen.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložen susret posrednika u sporu oko Ljubljanske banke

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jan.2013

ZAGREB - Sastanak hrvatskog i slovenačkog posrednika u sporu oko Ljubljanske banke (LjB), Zdravka Rogića i Franca Arhara, koji je bio predviđen za 29. januar, danas je odložen zbog Arharovih zdravstvenih problema, saopštilo je hrvatsko ministarstvo spoljnih i evropskih poslova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.