Levandovski najbolji igrač Evrope

Izvor: Beta, 01.Okt.2020, 19:06

Levandovski najbolji igrač Evrope

Fudbaler Bajerna iz Minhena Robert Levandovski izabran je danas za najboljeg igrača Evrope u protekloj sezoni u izboru Evropske fudbalske unije (Uefa).Levandovskom je nagrada uručena na ceremoniji žreba za grupnu fazu Lige šampiona, a Poljak je iza sebe ostavio igrača Mančester sitija Kevina de Brujnea i svog saigrača Manuela Nojera."Sjajan je osećaj stajati ovde s ovom nagradom. Srećan sam i ponosan, ovo je nagrada i za moje saigrače. Volim da postižem golove i trudim se da budem što bolji", rekao je Levandovski, koji je prošle sezone s Bajernom osvojio tri trofeja u domaćim takmičenjima i Ligu šampiona.Nojer i De Brujne, ipak, nisu ostali bez nagrada pošto su proglašeni za najboljeg čuvara mreže, odnosno najboljeg veznog igrača u prošloj sezoni, dok je nagrada za najboljeg defanzivca otišla u ruke još jednog igrača Bajerna, Džošue Kimiha.Dodeljena su i priznanja u ženskoj kokurenciji. Za najbolju igračicu nagradu je dobila Dankinja Pernil Harder, koja je letos iz Volfsburga prešla u Čelsi. Ostala priznanja pripala su igračicama Liona - Sari Buadi, Vendi Renar i Dženifer Marožan.Nagrade za najbolje trenere dobili su Hansi Flik i Žan Luk Vaser, treneri Bajerna i Liona.Pre žreba posebno priznanje, Predsedničku nagradu, dobio je nekadašnji napadač Čelsija i Obale Slonovače Didije ...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Levandovski najbolji fudbaler sezone

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2020

Fudbaler Bajerna, Poljak Robert Levandovski, proglašen je danas za najboljeg fudbalera sezone 2019/2020, objavljeno je večeras na svečanosti Evropske fudbalske unije (UEFA) u Ženevi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.