Letonija će pomoći Srbiji na putu u EU

Izvor: Press, 16.Dec.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letonija će pomoći Srbiji na putu u EU

Premijerka Letonije Laimdota Straujuma najavila je da će njena zemlja, tokom predsedavanja EU, podržati početak pristupnog procesa Srbije sa Unijom.
Ona je, u izjavi Tanjugu, čestitala Sbriji na odličnoj organizaciji Samita Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope.

Straujuma je kazala da je u razgovoru sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem imala priliku da se uver da je Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << privržena svom putu u EU, i da će sprovesti ekonomske reforme, kao i političke procese potrebne za ispunjavanje uslova Unije.

"Tokom predsedavanja Letonije EU učinićemo najbolje da pomognemo početku pristupnog procesa", naglasila je poželevši Srbiji dobrodošlicu u EU.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Letonija će pomoći Srbiji na putu u EU

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2014

BEOGRAD - Premijerka Letonije Laimdota Straujuma najavila je da će njena zemlja, tokom predsjedavanja EU, podržati početak pristupnog procesa Srbije sa Unijom...Ona je, u izjavi Tanjugu, čestitala Srbiji na odličnoj organizaciji Samita Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope...Straujuma je kazala...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.