Lavrov: Poteškoće oko Severnog toka 2 mogu uticati na poskupljenje  gasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2020, 18:37

Lavrov: Poteškoće oko Severnog toka 2 mogu uticati na poskupljenje gasa

Gasovod "Svereni tok 2" biće završen, međutim teškoće do kojih dolazi tokom njegove izgradnje mogu dovesti do poskupljenja cene gasa za građane EU, izjavio je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov.

"Mislim da se projekat ne može zaustaviti. Ubeđen sam da će biti implementiran. Nemačka i druge evropske zemlje čije kompanije su uključene u njegovu izgradnju su zainteresovane za to. na kraju cela Evropa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je zainteresovana, jer će on ojačati evropsku energetsku bezbednost", rekao je Lavrov nakon sastanka Saveta država Baltičkog mora, prenosi Tass.

Kako je istakao mišljenje stručnjaka je da će sve opcije za rešavanje pravnog konflikta dovesti do više cene gasa za krajnje korisnike i građane EU.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov: Poteškoće oko Severnog toka 2 mogu dovesti do poskupljenja gasa

Izvor: Radio 021, 19.Maj.2020

Gasovod "Severni tok 2" biće završen, međutim, teškoće do kojih dolazi tokom njegove izgradnje mogu dovesti do poskupljenja gasa za građane EU, izjavio je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov..."Mislim da se projekat ne može zaustaviti. Ubeđen sam da će biti implementiran. Nemačka i druge evropske...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.