Izaslanik nemačke diplomatije Lambsdorf sutra u Beogradu

Izvor: Blic, 31.Jul.2012, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izaslanik nemačke diplomatije Lambsdorf sutra u Beogradu

Specijalni izaslanik za Jugoistočnu Evropu ministarstva spoljnih poslova SR Nemačke Nikolaus Graf Lambsdorf posetiće sutra Beograd, gde će razgovarati sa srpskim zvaničnicima.

Kako je najavljeno iz Vlade Srbije, Lambsdorf će se sastati sa prvim potpredsednikom Vlade i ministrom odbrane Aleksandrom Vučićem, ministrom spoljnih poslova Ivanom Mrkićem i potpredsednicom vlade za evropske integracije Suzanom Grubješić.

Sastanku će, kako je najavljeno, prisustvovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ambasador Nemačke u Beogradu Volfram Mas.

Lambsdorf će u Beogradu razgovarati i sa savetnikom predsednika za spoljnu politiku Markom Đurićem, a u Parlamentu će ga primiti šef poslaničke grupe Demokratske stranke Dragoljub Mićunović.

Povezane vesti: Ban Ki-mun pozvao Balkan da se okrene budućnosti Nikolić razgovarao sa Ban Ki-munom: Srbija traži dijalog uz prisustvo UN Vučić: Zvaničnici SAD potvrdili podršku Srbiji, problem otvorenog pitanja Kosova Filip Gordon sinoć razgovarao sa Tadićem, danas sa Nikolićem i Dačićem Kuper pozdravlja spremnost Srbije za pregovore na višem nivo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lamsdorf: Nema novih uslova od EU

Izvor: B92, 01.Avg.2012, 01:10

Beograd -- Specijalni izaslanik MSP Nemačke Nikolaus Graf Lamsdorf kaže da ova zemlja podržava dijalog Beograda i Prištine i da neće biti novih uslova za pristup EU...Sa Lamsdorfom su se sreli Aleksandar Vučić, Ivan Mrkić, Suzana Grubješić i Dragoljub Mićunović...Ministar odbrane Aleksandar...

Nastavak na B92...

Vučić: Da kompromise pravi i Priština (VIDEO)

Izvor: S media, 01.Avg.2012

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić preneo je danas funkcioneru nemačkog Ministarstva spoljnih poslova Nikolausu Grafu Lamsdorfu da će Vlada Srbije poštovati sve briselske dogovore, ali da očekuje podršku Berlina zahtevu da kompromise u nastavku pergovora o Kosovu ne čini samo Beograd,...

Nastavak na S media...

Izaslanik nemačke diplomatije za region danas u Beogradu

Izvor: Blic, 01.Avg.2012

Specijalni izaslanik za Jugoistočnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova SR Nemačke Nikolaus Graf Lambsdorf posetiće danas Beograd, gde će razgovarati sa srpskim zvaničnicima. ..Kako je najavljeno iz Vlade Srbije, Lambsdorf će se sastati sa prvim potpredsednikom Vlade i ministrom odbrane Aleksandrom...

Nastavak na Blic...

Izaslanik nemačke diplomatije za region u Beogradu

Izvor: Akter, 01.Avg.2012

Specijalni zaslanik za Jugoistočnu Evropu SR Nemačke Nikolaus Graf Lambsdorf posetiće danas Beograd, gde će razgovarati sa srpskim zvaničnicima

Nastavak na Akter...

Lambsdorf se nada rezultatima dijaloga

Izvor: Beta, 01.Avg.2012

BEOGRAD, 1. avgusta 2012. (Beta) - Šef Odeljenja za jugoistočnu Evropu ministarstva spoljnih poslova Nemačke Nikolaus Graf Lambsdorf izjavio je u sredu da Nemačka podržava dijalog Prištine i Beograda i da se .

Nastavak na Beta...

Nemačka podržava dijalog Beograda i Prištine

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2012

Šef Odeljenja za jugoistočnu Evropu ministarstva spoljnih poslova Nemačke Nikolaus Graf Lambsdorf izjavio je danas da Nemačka podržava dijalog Prištine i Beograda i da se nada rezultatu koji će doprineti dugotrajnoj radnoj saradanji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Nema novih uslova za Srbiju

Izvor: Deutsche Welle, 01.Avg.2012

Šef Odeljenja za jugoistočnu Evropu Ministarstva spoljnih poslova Nemačke Nikolaus Graf Lambsdorf rekao je da Berlin podržava dijalog Prištine i Beograda i da se nada rezultatu koji će doprineti dugotrajnoj saradnji.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.