Izvor: RTS, 15.Sep.2021, 16:54

Lajčak stigao u Prištinu

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak stigao je popodne u Prištinu, potvrdili su RTS-u u sedištu evropske misije u tom gradu.
Miroslav Lajčak će se tokom posete do 17. septembra sastati sa političkim liderima, parlamentarcima, predstavnicima međunarodne zajednice, poslovne zajednice i medija, kao i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mladima.

Lajčak planira da razgovara o trenutnom stanju implementacije sporazuma o dijalogu i o napretku u pregovorima o sveobuhvatnom sporazumu o normalizaciji.
Prištinski mediji navode da se očekuje da se Lajčak večeras sastane sa premijerom Aljbinom Kurtijem.
Lajčak će se u četvrtak ujutru sastati sa predsednikom skupštine Gljaukom Konjufcom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lajčak radi na zakazivanju novog sastanka Vučića i Kurtija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2021

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je danas da radi na zakazivanju još jednog sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija...On je posle sastanka sa Kurtijem dodao da tokom susreta nije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.