Lajčak sa Komšićem i Džaferovićem o političkoj situaciji u BiH i regionu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2021, 13:56

Lajčak sa Komšićem i Džaferovićem o političkoj situaciji u BiH i regionu

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Željko Komšić i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović sastali se sa specijalnim izaslanikom EU za Zapadni Balkan Miroslavom Lajčakom, piše u saopštenju Predsjedništva BiH. Razgovarano je o aktuelnoj sigurnosnoj i političkoj krizi u BiH, kao i o ukupnoj situaciji na području Zapadnog Balkana. U fokusu razgovora bile su posljednje aktivnosti Evropske unije (EU) u vezi sa stanjem u BiH, sa naglaskom na sjednicu Vijeća ministara...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komšić i Džaferović se sastali s Lajčakom u Podgorici

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2021

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović sastali su se u Podgorici sa specijalnim izaslanikom za zapadni Balkan Miroslavom Lajčakom s kojim su razgovaralo o jačanju regionalne ekonomske saradnje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.