Izvor: Danas, 30.Jun.2022, 06:58

Lajčak juče s Vučićem, danas sa Đilasom

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak sastaće se danas u Beogradu sa predstavnicima dela parlamentarne opozicije. Susret sa njim potvrdili su nam samo u DS i SSP. A kako nam je rečeno, iz SSP bi sa njim trebao da razgovara predsednik te partije Dragan Đilas.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLIC" SAZNAJE Lajčak se sastaje sa predstavnicima opozicije, evo ko je pozvan

Izvor: Blic, 30.Jun.2022

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak sastaje se danas u 12 sati sa predstavnicima opozicije, saznaje Blic.

Nastavak na Blic...

Lajčak se sastao sa predstavnicima parlamentarne opozicije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2022

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak sastao se danas u Beogradu sa liderima parlamentarne opozicije u prostorijama Delegacije EU u Srbiji...Sastanku su prisustvovali i šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre, lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.