LŠ I LE - doneta odluka o prisustvu publike

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020, 23:42

LŠ I LE - doneta odluka o prisustvu publike

Potvrda da nema publike.

Potpredsednik Evropske fudbalske unije (Uefa) Mikele Uva potvrdio je danas da će se utakmice Lige šampiona i Lige Evropa u avgustu odigrati bez publike.

U sedištu Uefe u Nionu danas je obavljen žreb za završnicu takmičenja u Ligi šampiona i Lige Evropa. Preostale revanš utakmice osmine finala igraće se na stadionima klubova koji su domaćini, završni turnir Lige šampiona održaće se u Portugalu, a završnica Lige Evropa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Nemačkoj.





"Plan je da završimo Ligu šampiona i Ligu Evropa bez publike. Protokoli nadležnih moraju da se poštuju. Otvaranje stadiona značilo bi da navijači mogu da putuju od države do države, što danas nije moguće", rekao je Uva za napuljski radio Kis Kis.





"Ovo je nova, iznudjena formula, ali nas tera da se osmehujemo kada gledamo fudbal na najvišem nivou i dodelu pehara u dva takmičenja", dodao je on.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal,   Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.