LDP traži ukidanje takse za gradsko građevinsko zemljište

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2012, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP traži ukidanje takse za gradsko građevinsko zemljište

NOVI SAD -

Gradski odbor Liberalno-demokratske partije u Novom Sadu zatražio je danas ukidanje takse za gradsko građevinsko zemljište.

"Grad je izgubio bitku u borbi za što veći broj izgrađenih kvadrata. Novi Sad je postao grad ušorenih zgrada, bez dvorišta, zalenila i parking mesta. Zbog toga tražimo da se ukine taksa za gradsko građevinsko zemljište... Takva taksa ne postoji ni u jednoj zemlji članici EU, a u nekim opštinama u Srbiji se dobija besplatno", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekla je na konferenciji za novinare Lidija Piroški, menadžer GO LDP-a Novi Sad.

Govoreći o problemima sa koji se susreću javno-komunalna preduzeća u gradu, ona je istakla da je sindikat komunalnih delatnosti s pravom zabrinut za opstanak radnih mesta i uopšte preduzeća koja su u vlasništvu Grada Novog Sada.

"Očevici smo propadanja pojedinih javno-komunalnih preduzeća, poput Spensa i JKP 'Stan', zaduživanja 'Novosadske toplane' i Zavoda za izgradnju grada. Upozorenja gradskih sindikalaca na prezaposlenost nestručnim, ali partijski podobnim kadrovima nikog nisu dotakla", rekla je menadžerka GO LDP-a Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LDP traži ukidanje takse na građevinsko zemljište

Izvor: Radio 021, 17.Feb.2012

Gradski odbor Liberalno-demokratske partije zatražio je ukidanje takse za gradsko građevinsko zemljište.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.