LAZANSKOM SE SVIĐA POZNATA POLITIČARKA! Pomenuli NJENO IME, on odmah reagovao: Ulepša mi dan... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAZANSKOM SE SVIĐA POZNATA POLITIČARKA! Pomenuli NJENO IME, on odmah reagovao: Ulepša mi dan... (VIDEO)

"Kad ja nju vidim, meni odmah bude lepši dan"

Miroslav Lazanski, pisac, novinar i vojnopolitički komentator stao je uz široki osmeh u odbranu Visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost Federike Mogerini i zabranio gostima da je napadaju u emisiji "Na nišanu Lazanskog".

Kada je dr Aleksandar Raković pomenuo gospođicu Mogerini u blago negativnom kontekstu, Lazanski je odmah reagovao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabranio da se ona napada.

- Nemojte da mi dirate gospođicu Mogerini! Kad ja nju vidim, meni odmah bude lepši dan. Ja volim što se ona često pojavljuje na konferencijama za štampu, kad je u pitanju Srbija - reagovao je vojnopolitički komentator.

Kada su učesnici emisije uočili nelogičnosti u postupcima Zapadnih moćnika, dr Raković je otkrio uzrok problema.

- Svi su oni samo instalacije vrlo prosečnog kvaliteta i onda samo kao papagaji ponavljaju ono što im njihovi šefovi kažu - rekao je dr Raković.

- Nećete valjda reći da je i gospođica Mogerini prosečnog kvaliteta? - reagovao je odmah Lazanski, uz poseban osmeh koji se pojavi na njegovom licu kada se pomene Federika Mogerini.

- Pa, možda čak i ispod prosečnog! - nastavio je dr Raković.

- A, nemojte molim vas. Ja se s tim ne bih složio - zaključio je raspravu Lazanski, odbranivši gospođicu Mogerini.

- Neću da mi zabrane ulazak u Italiju - otkrio je svoje razloge Lazanski.

Deo emisije u kojoj Lazanski brani Mogerini možete pogledati od 48. minuta na video-snimku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.