Izvor: Blic, 04.Apr.2023, 23:19

Kurti sa ministrom spoljnih poslova UAE o odnosima Beograda i Prištine

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova i međunarodne saradnje Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Abdulahom bin Zajedom Al Nahjanom o odnosima Beograda i Prištine. Kako se navodi u saopštenju Kurtijevog kabineta, tokom sastanka razgovarano je o Osnovnom sporazumu o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine i Aneksu o njegovoj implementaciji, koji je postignut 18. marta u Ohridu, uz posredovanje EU, prenosi prištinski Insajderi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić posle sastanka sa ministrom spoljnih poslova UAE: "Ukazao sam šta je ono što Beograd može da prihvati"

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 14:50

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju UAE šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom...Vučić mu je tom prilikom ukazao na teškoće sa kojima se Srbija suočava, kao i šta je ono što Beograd može da prihvati, odnosno šta je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.