Izvor: Blic, 16.Mar.2024, 09:17

Kupcima su najzanimljiviji benzinci sa manjom kubikažom: u EU očekuju pad cena polovnjaka, a šta je najisplativije u Srbiji?

Broj onih koji kupuju nove automobile u odnosu na isti period prošle godine porastao je za trećinu. Kupcima su najzanimljiviji automobili sa manjom kubikažom. I dalje se najviše traže benzinci. Petar Veličković, pi-ar sajta "Polovni automobili" kaže za RTS da je sprovedeno istraživanje u EU među trgovcima automobila i 60, 70 odsto njih veruje da će pasti cene polovnjaka. Ako se taj trend bude prelio kod nas, biće dobro, ali moramo da čekamo, kaže Veličković, piše RTS.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.