Kundicki: Bez novih uslova EU

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2012, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kundicki: Bez novih uslova EU

Ambasador Belgije u Beogradu Alen Kundicki u sredu je, u razgovoru sa predsednikom Skupštije Srbije Nebojšom Stefanovićem, izjavio da se u daljem procesu evrointegracija Srbiji neće postavljati novi uslovi, kao i da belgijska strana posebno insistira na strogom pridržavanju kriterijuma iz Kopenhagena.Kundicki je izrazio zadovoljstvo povodom opredeljenja nove Vlade Srbije i parlamentarne većine da se proces evrointegracija nastavi, saopšteno je iz Skupštine Srbije.Stefanović je naglasio interes >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Srbije za jačanje ekonomske saradnje i izrazio nadu da će uskoro biti određen datum početka pregovora o pristupanju Evropskoj uniji.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Stefanović i Levi za konkretnu saradnju dve zemlje

Izvor: Blic, 27.Sep.2012, 18:54

Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović i ambasador Izraela u Beogradu Josef Levi složili su se danas da je veliki značaj ekonomske dimenzije bilateralne saradnje i izrazili spremnost za konkretne korake, posebno u oblastima poljopriprede i eneregetike...Ambasador Izraela se založio za dalje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.