Kukan: Neće biti usporavanja evrointegracije Zapadnog Balkana zbog Bregzita

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jul.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kukan: Neće biti usporavanja evrointegracije Zapadnog Balkana zbog Bregzita

Eduard Kukan, poslanik Evropskog parlamenta i član grupe "Prijatelji Srbije" koji su posetili Srbiju, u intervjuu za Radio Slobodna Evropa kaže da će Slovačka, koja u narednih šest meseci predsedava Evropskom unijom, učiniti sve da da pun zamah evropskim integracijama Srbije i drugih zemalja Zapadnog Balkana. Bregzit, uveren je on, neće usporiti proces pridruživanja zapadnobalkanskim zemalja Evropskoj uniji jer su to dva paralelna procesa koja ne utiču jedan na drugi.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kukan za RSE: Slovačka za pun zamah evrointegracija Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Jul.2016

Eduard Kukan, poslanik Evropskog parlamenta i član grupe "Prijatelji Srbije" koji borave u poseti Srbiji rekao je za Radio Slobodna Evropa da će Slovačka, koja u narednih šest meseci predsedava Evropskom unijom, učiniti sve da da pun zamah evropskim integracijama Srbije i drugih zemalja Zapadnog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.