Krvavi Mesec Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvavi Mesec Evrope

Postoji mnogo datuma koji su važni za nastanak Evropske unije. Zbog toga je astrološki teško analizirati i prognozirati njen opstanak.

Ipak, postoje datumi koji nisu zanemarljivi, naročito ako se uzme u obzir da se podaci nekih mundanih karata poklapaju sa trenutnim dešavanjima.

Istorija Evropske unije kaže da je ideja zvanično začeta 9. maja 1950. godine. Horoskop tog dana govori upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << o sjajnoj ideji. Ipak, današnja situacija uopšte ne odgovara tom horoskopu, pa tako taj datum možemo odbaciti.

Sledeći interesantan datum nastanka EU jeste dan zvaničnog potpisivanja ugovora, 7. februar 1992. u Mastrihtu. Moglo bi se reći da je to glavni horoskop novostvorene države. Ipak, ni to nije dovoljno jer ugovor je stupio na snagu tek 1. novembra 1993. godine, što je dalo novu mundanu kartu. Uz ta dva horoskopa treba dodati horoskop nastanka evra kao valute.

I tu imamo nekoliko faza, ali je astrološki najverodostojniji trenutak kada su se novčanice pojavile u opticaju, a to se dogodilo 1. januara 2002. godine. Dakle, za analizu sudbine Evropske unije potrebno je pratiti i sagledati minimum tri horoskopa, a nakon toga i horoskope ljudi koji se nalaze na njenom čelu.

Za početak, analiziraćemo zvaničan nastanak Unije, 7. februar 1992. godine. Evropa je, inače, astrološki predstavljena znakom Jarca. U trenutku potpisivanja ovog ugovora, Sunce je bilo u znaku Vodolije što predstavlja udruženje i uniju. Uran (vladar Sunca) je u znaku Jarca, zajedno sa Venerom, Neptunom i Marsom. Recipročno, Saturn koji vlada svim tim planetama u Jarcu našao se u Vodoliji, pa je na taj način krug zatvoren.

Aspekt između Urana (preokret, promena) i Venere (novac, moneta) ukazuje na težak opstanak zajedničke valute koja je iz ove unije nastala. Tim pre što znamo da je turbulencija počela baš kada je tranzitni Pluton, koji najavljuje transformaciju i raspadanje, ušao u znak Jarca, 2009. godine.

Prisustvo Neptuna i Marsa pogoršava sliku. Neptun ukazuje na zakulisne radnje, zavere i prevare. U dodiru s ratobornim Marsom ukazuje na agresiju, naročito ako se uzme u obzir i položaj Meseca, koji je ključnog dana ušao u znak Ovna. Ovakav, takozvani krvavi Mesec u mundanom horoskopu uvek govori o narodu koji u jednom trenutku mora proći kroz krvoproliće i rat.

Odgovor na pitanje koji horoskop "važi" potražićemo u sledećem broju, kada ćemo pogledati kada je astrološki,nastao evro i šta planete kažu o njemu.
Pogledaj vesti o: Horoskop za maj

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.