Krkobabić: EU treba da dokaže da je verodostojan partner

Izvor: TvojPortal.com, 25.Jul.2011, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: EU treba da dokaže da je verodostojan partner

/press online/ Potpredsednik Vlade Jovan Krkobabić je danas ocenio da Everopska unija (EU) ne može biti "zaokružena" bez Srbije i ukazao da je "neopravdano otezanje"i da je "sasvim neprihvatljivo davanje novih uslova"


Prema rečima Krkobabića, Srbija je "bez rezerve" ispunila sve uslove, te sada EU treba da dokaže daje"verodostojan partner". Krkobabić je to izjavio danas u Beogradu, u razgovoru sa ambasadorom >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Slovačke Janom Varšoom, saopštio je njegov kabinet.
Ambasador je podsetio na podršku Slovačke što skorijem prijemu Srbije u Evropsku uniju (EU) i izneo da je pri Ministarstvu spoljnih poslova osnovana grupa za školovanje kadrova iz Srbije o trošku Slovačke, uz korišćenje njenog iskustva u približavanju EU.Ostatak vesti pročitajte na linku

politikaeuSrbijapupskrkobabic

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.