Kriza ometa poboljšanje standarda u Češkoj

Izvor: EurActiv Srbija, 14.Jun.2012, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kriza ometa poboljšanje standarda u Češkoj

Češka je tokom svetske ekonomske i sada dužničke krize prestala da po bogatstvu i standardu sustiže "stare" članice Evropske unije, i to se dešava od 2009. godine, pokazala je nova analiza Češkog ureda za statistiku. Kriza nije imala taj efekat u drugim zemljama srednje Evrope - Poljskoj, Slovačkoj i Madjarskoj.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

"Bogata Evropa" sve dalje od Češke

Izvor: B92, 14.Jun.2012

Prag -- Češka je tokom svetske ekonomske i sada dužničke krize prestala da po bogatstvu i standardu sustiže "stare" članice Evropske unije...To se dešava od 2009. godine, pokazala je nova analiza Češkog ureda za statistiku..."Trend približavanja standardu EU se zaustavio 2009. godine, kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.