Krivokapić: Moja agenda nije protiv bilo koga, za bolju C.Goru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2021, 10:49

Krivokapić: Moja agenda nije protiv bilo koga, za bolju C.Goru

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je, povodom 200 dana Vlade, da neće biti selektivne pravde i povlašćenih, da je Vlada apsolutno opredeljena da Crna Gora bude prva sledeća članica EU i da njegova agenda nije protiv bilo koga, već za bolju državu svih, u svakom kutku Crne Gore.

Naveo je da je javni dug Crne Gore za samo tri meseca smanjen sa 103 na 88 odsto bruto domaćeg proizvoda i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vlada predložila, a parlamentarna većina usvojila zdrav i odgovoran budžet za ovu godinu koji će omogućiti oporavak i stabilizaciju ekonomije.

„Oporavljamo ekonomiju, otvaramo granice, spremno dočekujemo turističku sezonu, a svega tri meseca nakon osnivanja potpuno je funkcionalna i nova nacionalna aviokompanija Air Montenegro“, naveo je Krivokapić.

On smatra da je usvajanjem Izmena i dopuna spornog Zakona o slobodi veroispovijesti odmah nakon preuzimanja vlasti počela nova era u kojoj su verska prava i slobode potpuno zaštićene, a crkve i verske zajednice slobodne u verskom životu, bez mešanja izvršnih organa vlasti.

„Dokazali samo da ispunjavamo obećanja. Hoćemo očuvanu Crnu Goru i racionalno korišćenje prostora. Zato je Vlada stavila moratorijum na detaljni urbanistički plan Budva Centar i DUP Bečići. Ovo je poruka da opšte blago Crne Gore nijedan pojedinac ni interesna grupa ne može prisvojiti“, dodao je Krivokapić.

Poručio je da nema nasilnog otimanja imovine, nema selektivne pravde i nema povlašćenih.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVESTA DANA NOVE VLASTI U CRNOJ GORI: Krivokapić ubeđen da će Crna Gora prva ući u EU

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021

Krivokapić o 200 dana vlade Crne Gore..Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je, povodom 200 dana Vlade, da neće biti selektivne pravde i povlašćenih, da je Vlada apsolutno opredeljena da Crna Gora bude prva sledeća članica EU i da njegova agenda nije protiv bilo koga, već za bolju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.