Izvor: Danas, 23.Feb.2024, 14:51

Kremlj odgovorila na paket sankcija EU: Proširena crna lista građana evropskih zemalja kojima je zabranjen ulazak u Rusiju

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije smatra da su sankcije EU usvojene danas "nezakonite". Reagujući na nova ograničenja, Ministarstvo spoljnih poslova proširilo je crnu listu građana evropskih zemalja kojima je zabranjen ulazak u Rusiju, objavljeno je na stranici MIP Rusije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ODGOVOR RUSJE NA SANKCIJE Moskva proširila listu zvaničnika EU kojima je zabranjen ulazak u zemlju

Izvor: Blic, 23.Feb.2024

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da je značajno proširilo listu zvaničnika i političara Evropske unije kojima je zabranjen ulazak u Rusiju kao odgovor na poslednju rundu sankcija evropskog bloka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.