Izvor: EurActiv Srbija, 16.Mar.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreditne garancije od 20 miliona evra iz IPA fondova za povoljnije kredite MSP

Od sredine ove godine, mala i srednja preduzeća u Srbiji moći će u odabranim poslovnim bankama da dobiju znatno povoljnije investicione kredite zahvaljujući projektu "EU za Srbiju –finansiranje za MSP". Na inicijativu Ministarstva privrede, ovaj projekat finansira Evropska unija iz pretpristupnih fondova sa 20 miliona evra namenjenih za kreditne garancije.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za mikro, mala i srednja preduzeća 20 miliona evra povoljnih kredita

Izvor: Blic, 16.Mar.2018

Od sredine godine, mala i srednja preduzeća u Srbiji moći će u odabranim poslovnim bankama da dobiju znatno povoljnije investicione kredite zahvaljujući projektu "EU za Srbiju –finansiranje za MSP".

Nastavak na Blic...

Iz IPA fondova 20 miliona evra kreditnih garancija za MSP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2018

Evropska unija je obezbedila 20 miliona evra kreditnih garancija iz predpristupnih fondova (IPA), s ciljem da se mikro, malim i srednjim preduzećima omogući da dobiju povoljnije investicione kredite u bankama koje posluju u Srbiji...Izdvojenim sredstvima iz IPA fondova finansira se projekat "EU za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.