Kreću radovi na regionalnoj deponiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2011, 03:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreću radovi na regionalnoj deponiji

SREMSKA MITROVICA -

U ataru sela Šašinci danas počinju pripremni radovi na regionalnoj deponiji za gradska područja Sremske Mitrovice i Šapca.

Nova deponija će zauzimati površinu od 22,5 hektara i nalaziće se na prostoru sadašnje gradske deponije, rekla je za Tanjug referent za odnose s javnošću Direkcije za izgradnju grada Dragana Aćimović.

Vrednost investicije je 11 miliona evra. Glavnina sredstava biće obezbeđena iz predpristupnih fondova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Evropske unije, a manji deo izdvojiće Sremska Mitrovica i Šabac. Samo za izradu projektno-tehničke dokumentacije Evropska komisija je izdvojila gotovo pola miliona evra.

U sastavu Regionalne deponije, koja će biti urađena po najsavremenijim standardima, radiće i fabrika za selektiranje i reciklažu otpada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

GRADI SE DEPONIJA ZA SREMSKU MITROVICU I ŠABAC

Izvor: Kurir, 15.Jan.2011

SREMSKA MITROVICA- U ataru sela Šašinci počinju pripremni radovi na regionalnoj deponiji za gradska područja Sremske Mitrovice i Šapca...Nova deponija će zauzimati površinu od 22,5 hektara i nalaziće se na prostoru sadašnje gradske deponije, rekla je referent za odnose s javnošću Direkcije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.