Krajnje je vreme da dijalog bude uspešno priveden kraju

Izvor: B92, 09.Sep.2020, 21:15

"Krajnje je vreme da dijalog bude uspešno priveden kraju"

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je danas da je krajnje vreme da proces dijaloga bude uspešno priveden kraju.

"Danas je tačno 10 godina od kako je Generalna skupština UN prihvatila ponudu Evropske unije da posreduje u dijalogu Beograda i Prištine. Krajnje je vreme da on bude uspešno priveden >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kraju", napisao je Lajcak na Tviteru.

U Briselu je u ponedeljak, u okviru dijaloga pod okriljem EU, održana nova runda pregovora predsednika Srbije Aleksandra Vucica i premijera privremenih pristinskih institucija Avdulaha Hotija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajčak: Krajnji trenutak da se dijalog uspešno privede kraju

Izvor: RTS, 09.Sep.2020

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da je krajnje vreme da proces dijaloga Beograda i Prištine bude uspešno priveden kraju. . "Danas je tačno 10 godina od kako je Generalna skupština UN prihvatila ponudu Evropske unije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.