Izvor: Danas, 22.Jun.2022, 16:34

Kovačevski: Izostanak napretka u evrointegracijama Balkana bio bi ozbiljan udar na kredibilitet EU

Premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski najavio je danas da će zajedno sa albanskim kolegom Edijem Ramom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem liderima EU u Briselu preneti da će u slučaju da se ne obezbedi napredak procesa evropskih integracija regiona to biti ozbiljan problem i udar na kredibilitet EU na Balkanu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kovačevski:Izostanak napretka u evrointegracijama Balkana ozbiljan udar na kredibilitet EU

Izvor: Beta, 22.Jun.2022

Premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski najavio je danas da će zajedno sa albanskim kolegom Edijem Ramom i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem liderima EU u Briselu preneti da će u slučaju da se ne obezbedi napredak procesa evropskih integracija regiona to biti ozbiljan problem i udar...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.