Izvor: Southeast European Times, 30.Mar.2011, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komesar EU File stiže u Srbiju

29/03/2011

BEOGRAD, Srbija -- Komesar za proširenje EU Stefan File počinje u utorak (29. marta) posetu Beogradu, tokom koje će razmotriti napore Srbije za pridruživanje Uniji. On će se sastati sa premijerom Mirkom Cvetkovićem, potpredsednikom vlade Božidarom Đelićem, predsednicom parlamenta Slavicom Đukić-Dejanović i obratiće se parlamentu.

U međuvremenu, predsednik Boris Tadić sastaće se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times << premijerima Hrvatske i Slovenije Jadrankom Kosor i Borutom Pahorom u petak u Smederevu, saopšteno je u ponedeljak iz njegovog kabineta. Razgovori će, kako se očekuje, biti fokusirani na ekonomsku saradnju. Prethodni trilateralni sastanak održan je u slovenačkom gradu Ptuju. (RTS, Radio Slobodna Evropa – 28.3.2011)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.