Kocijančić: U Beogradu o dijalogu BG i PR, pre svega

Izvor: B92, 18.Apr.2018, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kocijančić: U Beogradu o dijalogu BG i PR, pre svega

Brisel -- Visoka predstavnica EU Federika Mogerini tokom posete Srbiji ponoviće da se mora nastaviti posvećenost radu na normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine.

To je izjavila portaprolka Evropske komisije Maja Kocijančić.

Kocijančić je u izjavi za Tanjug navela da će se visoka predstavnica EU Federika Mogerini u Beogradu sastati sa predstavnicima vlasti i civilnog društva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bi razmotrili izveštaj o Srbiji koji je predstavila Evropska komisija.

”Izveštaj pokazuje da zemlja dobro napreduje u pristupnim pregovorima sa EU, ali da postoje oblasti gde je potreno više da se uradi, kao što su sloboda izražavanjai vladavina prava. To su oblasti od posebne važnosti za za dobrobit građana”, rekla je Kocijančić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.