Kandidat za šefa EK Veber podržava Balkan u EU i prekid pregovora sa Turskom

Izvor: EurActiv Srbija, 07.Sep.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kandidat za šefa EK Veber podržava Balkan u EU i prekid pregovora sa Turskom

Predsednik grupe Evropska narodna partija (EPP) u Evropskom parlamentu Manfred Veber zalaže se za to da se jasno odrede granice Evropske unije, u koju mora da udje Zapadni Balkan, a da se sa Turskom prekinu pregovori jer njoj mesta u Uniji nema. Veber je to rekao odgovarajući na pitanje za šta će se zalagati ako dodje na čelo Evropske komisije nakon Žan-Kloda Junkera.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Turska

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Kandidat za šefa EK: Zapadni Balkan u EU, prekid pregovora sa Turskom

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Sep.2018

Predsednik Evropske narodne partije (EPP) u Evropskom parlamentu Manfred Veber zalaže se za to da se jasno odrede granice Evropske unije, u koju mora da udje Zapadni Balkan, a da se sa Turskom prekinu pregovori jer njoj mesta u Uniji nema...Veber je to rekao odgovarajući na pitanje za šta će se zalagati...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.