Vučić predložio Mišečevićevoj mesto glavnog pregovarača

Izvor: Politika, 01.Sep.2013, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić predložio Mišečevićevoj mesto glavnog pregovarača

BEOGRAD – Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić predložio je Tanji Miščević da preuzme poziciju šefa pregovaračkog tima Srbije za pregovore o članstvu u Evropskoj uniji.

Vučić je danas razgovarao u Vladi Srbije sa Miščevićevom, nakon konsultacija koje je obavio sa predsednikom Vlade Ivicom Dačićem i predsednikom Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Tomislavom Nikolićem.

Vučić je takav predlog izneo uvažavajući stručne kvalitete Tanje Miščević i izražavajući uverenje da će posao obaviti u najboljem interesu za zemlju, navodi se u saopštenju iz kabineta vicepremijera.

Tanjug

objavljeno: 01.09.2013.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tanja Miščević šef pregovaračkog tima Srbije sa EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Sep.2013

Šef pregovaračkog tima Srbije za pregovore o članstvu u Evropskoj uniji biće nekadašnja direktorka Kancelarije za evrointegracije Tanja Miščević. Ona je u izjavi Tanjugu da je rado prihvatila ponudu vicepremijera Srbije Aleksandra Vučića da preuzme mesto šefa pregovaračkog tima s kojim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Tanja Miščević šef tima za pregovore sa EU

Izvor: Studio B, 01.Sep.2013

Tanja Miščević izjavila je agenciji Beta da je prihvatila da bude šefica tima za pregovore Srbije o prijemu u Evropsku uniju i poručila da je sigurna da će pregovori početi i pre januara iduće, 2014. godine...Miščević je kazala da očekuje da vrlo brzo, već u utorak ili sredu, bude doneta...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.