KURTI JE PLANIRAO DA UPADNE SUTRA U ZVEČAN?! Vučić: Nikome nećemo dozvoliti...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 12:10

KURTI JE PLANIRAO DA UPADNE SUTRA U ZVEČAN?! Vučić: "Nikome nećemo dozvoliti..."

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, sastao se danas sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, a potom se obratio građanima na konferenciji za medije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Srbije, nakon sastanka sa specijalnim predstavnikom Evropske unije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

- Kurti ne želi da formira ZSO, Kurti je već sutra planirao upad u Zvečan. Lajčak je zabrinut, razgovaro je sa Srbima. On je video odlučnost Srba da se suprotstave teroru. Nije kao ja, ali je svakako zabrinut. Ostaće upamćeno da se jedna mala slobodarska zemlja držala međunarodnog javnog prava i da njihov predsednik nije hteo da učestvuje farsama i ne ide na Island. Nikome nećemo dozvoliti da gazi naš narod - rekao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.