KURTI HOĆE DA IZAZOVE RAT Nakon upada ROSU HITNO se oglasio Petković: EU mora da obuzda nasilnika i uzurpatora

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 13:41

"KURTI HOĆE DA IZAZOVE RAT" Nakon upada ROSU HITNO se oglasio Petković: EU mora da obuzda nasilnika i uzurpatora

Oglasio se Petković

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti nastavio je sa terorom nad srpskim narodom te su tako pripadnici specijalnih Kurtijevih jedinica Rosu upali malopre pod punim naoružanjem i blindiranim vozilima u objekat velike brane na jezeru Gazivode.

Oni su sa dugim cevima i oklopnim vozilima tamo zatekli čuvara koji meri nivo vode, isterali ga sa objekta i poskidali srpske zastave koje se tamo nalaze.

Tim povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sada oglasio direktor Kancelarije za KiM Petar Petković i istakao da je o svemu obavestio specijalnog predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka.

Управо сам обавестио @MiroslavLajcak о оружаном и противправном упаду Kуртијевих специјалаца Росу на Газиводе! Одузели су чувару кључеве, поцепали 🇷🇸 заставе.

ЕУ мора да обузда насилника и узурпатора Kуртија од његових једностраних и оружаних акција којима жели да изазове рат!

— Петар Петковић (@PetkovicPetar) December 11, 2022

– Upravo sam obavestio Miroslava Lajčaka o oružanom i protivpravnom upadu Kurtijevih specijalaca Rosu na Gazivode! Oduzeli su čuvaru ključeve, pocepali srpske zastave.  EU mora da obuzda nasilnika i uzurpatora Kurtija od njegovih jednostranih i oružanih akcija kojima želi da izazove rat – napisao je Petković.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.