Izvor: Blic, 26.Okt.2021, 10:02

KUDA MOGU S TREĆOM DOZOM? Može li treća doza "Fajzera" da "opere" dve doze "Sinofarma" na granici?

Pojedini građani koji su primili dve doze "Sinofarmove" vakcine odlučuju se da kao treću dozu prime "Fajzerovo" cepivo uvereni da će s njim moći da svuda slobodno putuju, jer mnoge zemlje Evropske unije ne priznaju kinesku vakcinu. Zbog toga ljudi misle da će treća doza biti ključni uslov za putovanja bez karantina i dodatnih potvrda, međutim, za sada nema nikakvih protokola o tome da li će treća doza "fajzera" biti dovoljna da se svuda putuje!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

YUTA: Od 1. januara 2022. u Evropu samo sa vakcinom

Izvor: Luftika.rs, 26.Okt.2021

Bez kompletno odrađene vakcinacije od prvog januara 2022. godine u mnoge države Evropske unije neće moći da se putuje, saznaje Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije – YUTA.. Mnogi građani već sada razmišljaju o novogodišnjim aranžmanima i putovanjima u evropske metropole ili...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.