KOŠTUNICA DELIO AUTOGRAME

Izvor: Kurir, 01.Feb.2012, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠTUNICA DELIO AUTOGRAME

BEOGRAD - Koštunica promovisao knjigu! Na prvom ovogodišnjem koktelu koji je Demokratska stranke Srbije (DSS) upriličila za novinare u svojim prostorijama bilo je novinara, hrane i pića, a palo je deljenje autograma.

BEOGRAD - Koštunica promovisao knjigu!

Na prvom ovogodišnjem koktelu koji je Demokratska stranke Srbije (DSS) upriličila za novinare u svojim prostorijama bilo je novinara, hrane i pića, a palo je deljenje autograma.

Lider DSS >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vojislav Koštunica, koji se inače retko pojavljuje u javnosti, samo je kratko popričao sa svojim gostima, a onda seo da potpisuje svoju novu knjigu „Zašto Srbija, a ne EU“. Istina, izlazak nove knjige slučajno se poklopio s koktelom DSS, na koji su, osim novinara i urednika, došli i neki od stranačkih funkcionera, poput Andreje Mladenovića, Milovana Miloševića i Aleksandra Nikitovića.

(E. K.)
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.