KLIMATSKE PROMENE I MLADI: Ko će biti brži?

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Okt.2023, 22:24

KLIMATSKE PROMENE I MLADI: Ko će biti brži?

Projekat "Puls Evrope – Medijske posete EU" i organizacija Ambasadori održivog razvoja i zaštite životne sredine u okviru obeležavanja Evropske nedelje zelene diplomatije organizuju panel diskusiju i debatni klub "Klimatske promene i mladi – ko će biti brži?", u petak, 27. oktobra, u 12:30, prostoru Dereta (Dobračina 55).

 
 
Panel će okupiti predstavnike Delegacije EU u Srbiji, klimatologe, organizacije civilnog društva i mlade, koji će pokušati da predstave kakvo je stanje u borbi protiv klimatskih promena u Evropi i Srbiji.
 
Panelisti:...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panel diskusija ‘Klimatske promene i mladi - ko će biti brži?’

Izvor: Beta Video, 27.Okt.2023, 15:42

BEOGRAD - Panel diskusija ``Klimatske promene i mladi - ko će biti brži?`` koju povodom Evropske nedelje zelene diplomatije organizuju projekat ``Puls Evrope - medijske posete EU`` i ``Ambasadori održivog razvoja i zaštite životne sredine`` održana je danas u prostoru ``Dereta`` u Beogradu. Govorili...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.