KAO LUTKAR POVLAČIM POTEZE, NA POVOCU DRŽIM RAZNE POLITIČARE Vučić pobesneo, ovakav odgovor niko nije očekivao

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 19:31

"KAO LUTKAR POVLAČIM POTEZE, NA POVOCU DRŽIM RAZNE POLITIČARE" Vučić pobesneo, ovakav odgovor niko nije očekivao

Predsednik je odgovorio na pitanje u vezi sa pismom koje su pojedini političari uputili SAD, EU i Velikoj Britaniji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obratili su se javnosti iz Palate Srbija, a nakon obraćanja odgovarali su na pitanje novinara.

- Video sam da je 56 parlamentaraca potpisalo pismo u kojem sam napadnut ja, da sam kriv što pomažem ljudima u Republici Srpskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kao lutkar povlačim poteze, na povocu držim razne političare, isto tako Bog zna šta radim sa Srbima u Crnoj Gori, na KiM pravim probleme pošto ne priznajem nezavisnost. To pismo je suštinski protiv Srbije, oni kažu da je u Srbiji dobar onaj koji bi priznao nezavisnost Kosova, a ja sam kriv zato što ne priznajem nezavisnost Kosova i time izazivam probleme. To je moja krivica. Ponosan sam na tu krivicu. Takođe sam ponosan kada vidim da tu nema nekih imena - izjavio je predsednik.

- Što se tiče Ukrajine ona nam je prijateljska zelja. Mislim da je Zelenski mnogo mudriji i pametniji od Moreškl. Jer zamislite da Ukrajina prizna nezavisnost Kosova, u jendom danu bi izgubila sve. Da li postoje na sve Evoropske zemlje. Postoje pritisci na nas. Oni žele da to završe što je moguće pre. Dobro im je išlo do 2012, malo lošije posle toga jer imaju više nepriznanja nego priznanja. Uvek ću se zalagati za slobodarski pristup i da donosimo sami svoje odluke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.