KANDIDAT? NE, HVALA

Izvor: Kurir, 15.Okt.2011, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KANDIDAT? NE, HVALA

U prošloj nedelji imali smo i jedan istorijski događaj - neko iz Evropske unije je smislio kako bismo mogli da budemo kandidat za ulazak u EU, ali će datum pregovora o kandidaturi zavisiti od daljeg napretka dijaloga Beograda i Prištine.

Ovo praktično znači da je deo naše zemlje severno od Kosova, gledano iz ugla špekulanata koji upravljaju najvećom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << piramidalnom šemom u istoriji planete (EU), u poslednjih 11 godina dovoljno odmakao u civilizacijskim i ekonomskim tekovinama da može da prismrdi „eliti“.

Sad su stvari jasne - pošto je Kosovo deo Srbije (je l’ ima neko ko misli da nije?), sad možemo opušteno da im kažemo - ne, hvala, samo smo hteli da vam pokažemo da i mi možemo da budemo normalna zemlja, a sad ćemo da budemo još normalnija tako što ćemo da vas oteramo u tri lepe i nastavimo samostalno u lepšu budućnost. I onda legalizujemo marihuanu, i bog da nas vidi.

Naravno, za ovako smele poteze potrebne su i smele vođe, a mi toga nemamo. Jasno kao dan se vidi da su ovi, a i oni koji će ih možda smeniti na izborima, zapravo retko viđene šlihtare, koje će bez razmišljanja, a za svoj račun, da pregovaraju i s Prištinom i sa crnim đavolom, pa na kraju i da nas ubace u ključali evropski lonac.

Dok se vlade Italije, Grčke i drugih švapskih dužnika grče ne bi li im zemlje nekako ostale na okupu, mi se trtimo da postanemo jedna od njih. Skrenimo s puta u propast dok je vreme!

Braća Mađari su se takođe potrudili da nas spasu tako što su zapretili vetom na kandidaturu ukoliko potomcima njihovih nacista ne vratimo oduzetu imovinu. Ukoliko u vezi s Kosovom i ima nekih nedoumica, makar ovde ne sme da ih bude - nacisti, i njihovi rođaci: duvajte ga. Ili je naša vlast toliko posrnula da će da se sagne pa da ga poduva i njima.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Put Srbije do Brisela vodi preko Prištine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Okt.2011, 09:40

U Mostu RSE razgovoralo se o tome kakve su šanse da Srbija nakon preporuke Evropske komisije postane kandidat i dobije datum početka pregovora o članstvu u EU. Sagovornici su bili čelnici dve NVO iz Beograda - Jelena Milić i Vladimir Todorić

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.