KAMERON GURNUO PENIS U USTA MRTVE SVINJE: Da li su Britanci zato glasali za izlaz iz EU?

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAMERON GURNUO PENIS U USTA MRTVE SVINJE: Da li su Britanci zato glasali za izlaz iz EU?

Bio je petak ujutru, 24. juna, kada su stigli konačni rezultati britanskog referenduma i kada je ceo svet shvatio da su "ludi" Ostrvljani odlučili da napuste zajednicu evropskih naroda, kada je ujedno i počela debata oko toga zašto su tako odlučili.

Da svet nije u ovoj meri digitalizovan mogli bismo sada iskoristiti onu frazu koja kaže da je oko ovog pitanja "mnogo mastila proliveno", ali svet je digitalizovan i nije mnogo mastila proliveno.

Svi su, ipak, pokušali da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << odgovore na pitanje zašto su građani Ujedinjenog Kraljevstva odlučili da napuste EU, pa su tako jedni ukazivali na strah od imigracije, drugi na rasizam, treći na ekonomsko beznađe u velikom delu te moćne države, četvrti na britansku svojeglavost i imperijalni mentalitet koji im ne dopušta da slušaju druge da im govore šta smeju a šta ne smeju da rade.

Ima ih, međutim, i koji su glasali protiv političkog establišmenta, a mnogi konkretno protiv Dejvida Kamerona.

Foto: Profimedia/Abaca

Čim smo to čuli, nismo mogli da se ne setimo optužbe koja se pojavila prošle jeseni a koja kaže da je britanski premijer stavio "privatni deo svoje anatomije" u usta mrtve svinje kao deo inicijacijskog rituala tokom svog školovanja na Oksfordu.

Ovo se nalazi u neautorizovanoj biografiji "Zovite me Dejv" koju su napisali narodni poslanik Majkl Eškroft i novinarka Izabel Oukshot.

Navodno, glava svinje je počivala u krilu jednog od članova studentskog društva "Pjers Gejvston" u trenutku u kojem je sadašnji britanski premijer stavio svog "vršnjaka" u njena usta.

Nema preciznih informacija o poreklu svinje čija je glava počivala u krilu, i da li je odgajena u Velikoj Britaniji ili je pak uvezena, a to je svakako nešto što bi raspoloženje javnosti mnogo da preokrene na jednu ili drugu stranu.

Foto: Profimedia/Alamy

Takođe, autori ostavljaju prostor za mogućnost greške oko identiteta osobe koja je gurnula penis u usta svinje, ali tvrde da je izvor izuzetno kredibilan. Dodaju i da je Kameron često pravio uspešne žurke i da je uvek bio okružen prelepim ženama.

Najstrašnije od svega je to što je ovaj događaj bizarno sličan prvoj epizodi britanske serije "Crno ogledalo" iz 2011. godine, u kojoj je britanski premijer prinuđen da polno opšti sa svinjom uživo na TV da bi sprečio teroristički napad.

Pitanje sada glasi: da li je moguće da je glas za Bregzit bio u stvari veganski protest protiv Kamerona?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.