Izvor: Blic, 26.Nov.2020, 17:22

Joksimović sa portugalskim ambasadorom o saradnji dve zemlje

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović razgovarala je danas u Beogradu sa ambasadorom Portugalije u Srbiji Marijom da Silva Pinom o prioritetima i planovima predstojećeg predsedavanja Portugalije Evropskoj uniji u prvoj polovini 2021. godine, aktuelnostima u pristupnim pregovorima Srbije, kao i o intenziviranju bilateralne saradnje.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MINISTAR ZA EVROPSKE INTEGRACIJE SRBIJE: Nova vlada aktivno započela realizaciju strateških planova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 15:02

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović razgovarala je danas sa ambasadorom Nemačke u Srbiji Tomasom Šibom o aktivnostima u vreme aktuelnog nemačkog predsedavanja EU i saradnji dveju zemalja na planu evropskih integraciji Srbije...Na sastanku je posebno bilo reči o bilateralnoj saradnji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.