Joksimović i Davenport razgovarali o socijalnom stanovanju

Izvor: Blic, 04.Jun.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović i Davenport razgovarali o socijalnom stanovanju

Ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije u Vladi Srbije Jadranka Joksimović održala je danas radni sastanak sa predstavnicima EU o povećanju efikasnosti u sprovođenju programa namenjenih socijalnom stanovanju.

Joksimović je o tome razgovarala sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Majklom Davenportom, predstavnicima Generalnog direktorata Evropske komisije za proširenje i predstavnicima banke Saveta Evrope.

Kako se navodi u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saopštenju vladine Kancelarije za saradnju s medijma, na sastanku je bilo reči i o socijalnom stanovanju u vezi sa regionalnim izbegličkim programom, stambenom zbrinjavanju Roma i interno raseljenih osoba, sa posebnim akcentom na rešavanje stambenih pitanja ljudi ugroženih poplavama.

Zaključeno je da se nastavi rad i bliska koordinacija svih nadležnih institucija kako bi se pronašla rešenja za efikasnije sprovođenje navedenih projekata.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Verujem da put u EU nije ugrožen

Izvor: Danas, 04.Jun.2014

Jadranka Joksimović, ministarka zadužena za evropske integracije, veruje da kritike na račun slobode medija u Srbiji koje dolaze iz evropskih institucija neće ugroziti put zemlje ka članstvu u EU.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.