Joksimović i Davenport o saradnji u realizaciji IPA projekta

Izvor: BKTV News, 26.Jan.2017, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović i Davenport o saradnji u realizaciji IPA projekta

Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović razgovarala je danas sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Majklom Davenportom o realizaciji aktuelnih IPA projekata i priremi za programiranje IPA 2017.

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, Joksimović i Davenport su se dogovorili da unaprede saradnju između domaćih institucija zaduženih za programiranje i realizaciju IPA projekata i Delegacije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << EU u Srbiji, radi što efikasniheg korišćenja odobrenih sredstava.

I pored činjenice da je neophodno jačanje ukupnih IPA kapaciteta, sagovornici su ocenili da Srbija, u ovoj fazi pristupanja, poseduje dovol?an nivo istih da pripremi kvalitetne IPA programe koji prevazilaze rasploživa foinansijska sredstva, kao i investicione projekte od značaja za povezivanje i saradnju u regionu.

Postignut je, kako se navodi, dogovor o intenzivnijoj koordinaciji i komunikaciji sa Delegacijom EU radi što bržeg sprovđenja projekata koji podržavaju proces reformi u Srbiji.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.