Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Maj.2015, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Johannes Hahn u posjeti BiH

Evropski komesar za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johannes Hahn danas će posjetiti Bosnu i Hercegovinu i sastati se s čelnicima bh. institucija.

Tema razgovora bit će reforme i proces evropskih integracija BiH, saopćeno je iz Delegacije EU u BiH.

Evropski komesar za proširenje će posjetiti Predsjedništvo BiH, te održati sastanak sa bh. ministrima vanjskih poslova i vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Igorom Crnatkom i Mirkom Šarovićem.

Nakon sastanka u Ministarstvu vanjskih poslova, Crnadak i Hahn će održati konferenciju za novinare.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Johanes Han u posjeti BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2015

SARAJEVO - Evropski komesar za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Johanes Han posjetiće danas BiH, gdje će sa zvaničnicima razgovarati o reformama i procesu evropskih integracija...Han će se u 15.00 časova sastati sa bošnjačkim članom Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićom i predstavnicima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Hahn: Pozitivni duh u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Maj.2015

Evropski komesar za politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johannes Hahn doputovao je u petak poslije podne u Sarajevo, gdje je posjetio bh Predsjedništvo a zatim se sastao s ministrom vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Igorom Crnadkom, a uglavnom se razgovaralo o približavanju ove zemlje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.