Izvor: JUGpress.com, 14.Jun.2020, 17:47

Jeremić u Nišu: Za izbore 21. juna ne postoje ni zdravstveni, ni politički uslovi

NIŠ

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pozvao je gradjane Niša na bojkot izbora i istakao da za izlazak na birališta 21. juna ne postoje ni politički, a ni zdravstveni uslovi.

                        “Posmatrači Evropske unije koji su planirali da dodju na izbore, otkazali su dolazak zbog nepostojanja zdravstvenih uslova”, rekao je Jeremić na konferenciji za novinare.

                         On >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je naglasio da se u Srbiji 21. juna zapravo ne dešavaju izbori već kako je rekao, “kasting za novi serijal Bele ladje”.

                        ” Oni koji se opredele da glume u tom novom serijalu “Bele ladje” mogu imati ovu ili onu ulogu, a nju će odrediti kapetan ladje a ne gradjani koji će glasati”, kazao je Jeremić.

                         Jeremić je dodao da ogroman broj ljudi neće izaći na izbore i nema nikave dileme da će već prvog dana nakon 21. juna biti doveden u pitanje legitimitet izabranih institucija.

                       ” Naravno da će izlaznost biti najmanja do sada, ali da li to bit ii objavljeno,  drugo je pitanje”, kazao je Jeremić.

                         Građanima je poručio da na dan izbora ostanu kod kuće kako bi sačuvali zdravlje al ii dostojnstvo.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.